Dagbesteding Heerenveen

Dagbesteding bij It Wolwezen

Dagbesteding

Van kinderen tot senioren kunnen hun dag zinvol besteden op It Wolwezen in de Knipe bij Heerenveen. Dagelijks komen hier mensen met een kleine beperking, maar ook scholieren die even ondersteuning nodig hebben in brede zin.

dagbestedingWij bieden een divers aanbod van activiteiten tijdens de dagbesteding. Dagritme en structuur zijn hierbij steeds de rode draad. Door actief te begeleiden en te coachen proberen we met de deelnemer een zo hoog mogelijk zelfredzaamheidsniveau te bereiken en ook te behouden. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met interesse van de deelnemer. Wij besteden hier veel aandacht aan tijdens de uitvoering van de activiteiten.

Voor de jongste jeugd zijn er vele activiteiten die te maken hebben met dierverzorging en omgang met dieren, creatief bezig zijn, sporten, maar ook lekker ravotten. Bij de oudere jeugd wordt in een vertrouwde, veilige omgeving gewerkt aan het ontwikkelen van vaardigheden en competenties. Anderzijds praktisch bezig zijn om de dag nuttig te besteden en daarbij je bepaalde disciplines eigen maken waarmee de kansen op de arbeidsmarkt toe zullen nemen.

Voor de senioren zijn er ook uitgebreide mogelijkheden om de dag goed te besteden. Zowel buiten als binnen zijn genoeg dingen te doen om de dag door te komen en voordat je het weet is het al weer tijd om naar huis te gaan. Ook al is het alleen maar ter voorkoming van de eenzaamheid. Kortom, It Wolwezen biedt vele verschillende mogelijkheden om de dag zinvol te besteden. Van jong tot oud er is voor iedereen wat te doen. Een goede dagbesteding in Heerenveen.

Meer over dagbesteding en werken >

Neem contact op met It Wolwezen >