DAGBESTEDING

Voor kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen van 75 jaar is er dagbesteding op It Wolwezen zelf.

It Wolwêzen

Dagbesteding

Voor kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen van 75 jaar is er dagbesteding op It Wolwezen zelf. Dagen worden gestructureerd aangeboden en voor iedereen is altijd duidelijk wat hij / zij gaat doen, met wie en wie hierbij de begeleider is. Hier geldt dat er wordt gewerkt met groepen van max 8 personen afhankelijk van de samenstelling van de groep. Wij stellen een individueel handelingsplan op en aan de hand daarvan wordt bepaald wat en met wie de deelnemer aan de slag gaat.

Lekker in de tuin werken, verzorgen van en bezig zijn met de koeien, kalfjes, kleine dieren en de paarden. Meewerken op het land en onderhouden van gebouwen en materialen, maar ook verzorgen van koffie/thee of eten koken. Daarnaast zijn er schoonmaak en opruimwerkzaamheden in kantine en sanitair. Paardrijden, techniek en houtbewerking, creatieve activiteiten.  Enkele leerlingen van het voortgezet onderwijs volgen een stukje onderwijs in combinatie met dagbesteding. Een klein groepje ouderen doen een beetje rustiger aan.

Op woensdag en zaterdag bieden wij leuke activiteiten voor de jongere kinderen met b.v. ADHD, ODD, Autisme PDD-Nos. Zij komen even lekker ravotten en gaan 16.00 uur weer naar huis of genieten daarna volop in ons logeerhuis.

It Wolwêzen

Waar bent u naar op zoek?

We kunnen vanuit It Wolwêzen helpen op het gebied van leren werken, leren wonen en leren leven. Maak uw keuze hier onder om meer informatie te krijgen.

Leren werken

In een vertrouwde, veilige omgeving werken aan competenties en vaardigheden.

$

Leren wonen

Bij It Wolwêzen bieden we mensen in een vertrouwde en veilige omgeving te groeien.

$

Leren leven

Zijn er problemen omtrent opvoeding en of omgang met elkaar of met de jongere?

$

Contact

Wilt u meer weten over It Wolwêzen en de mogelijkheden, neem gerust contact op.

$

Wij dagen je uit en werken samen met jou, in een
veilige, vertrouwde omgeving.