LOGEREN

Onder deskundige begeleiding wordt aan kleine groepjes van maximaal 6 logees een leerzaam.

It Wolwêzen

Logeren

Onder deskundige begeleiding wordt aan kleine groepjes van maximaal 6 logees een leerzaam, leuk en ontspannen verblijf geboden op It Wolwêzen. We werken met twee groepen die ieder om het weekend logeren. De eerste groep is 4-11 jaar en de tweede groep is 12-16 jaar.

Onze begeleiders staan vanaf vrijdag 16.00 uur tot zondag 16.00 voor de kinderen klaar. Zij zorgen dat er lekker gegeten wordt en er is voldoende aandacht voor elk kind, als het gaat om persoonlijke verzorging en sociale vaardigheden. Er is altijd een leuk avondprogramma met gezellige activiteiten.

In ons logeerhuis is volop ruimte om even lekker te ontspannen en buiten is voldoende te beleven zoals bijvoorbeeld: lekker spelen, vlotten of hutten bouwen, kampvuur maken, bosritjes te paard, maar ook uitstapje naar speeltuin, zwembad of een pretparken behoren tot de uitgebreide mogelijkheden.

It Wolwêzen

Waar bent u naar op zoek?

We kunnen vanuit It Wolwêzen helpen op het gebied van leren werken, leren wonen en leren leven. Maak uw keuze hier onder om meer informatie te krijgen.

Leren werken

In een vertrouwde, veilige omgeving werken aan competenties en vaardigheden.

$

Leren wonen

Bij It Wolwêzen bieden we mensen in een vertrouwde en veilige omgeving te groeien.

$

Leren leven

Zijn er problemen omtrent opvoeding en of omgang met elkaar of met de jongere?

$

Contact

Wilt u meer weten over It Wolwêzen en de mogelijkheden, neem gerust contact op.

$

Wij dagen je uit en werken samen met jou, in een
veilige, vertrouwde omgeving.